jannekejo Jos sosialismia arvioidaan kapitalismin arvomittareilla, tulokseksi tulee automaattisesti, että sosialismi toimii vain jos se ei eroa kapitalismista.

Pieni ehdotus Puheenvuoro-alustan tekniseksi kehittämiseksi

Nykyisellään on mahdollista saada näkyviin lista omista uusimmista kommenteista. Listassa näkyy kommentin tallennushetki sekä pari ensimmäistä riviä.

Sen sijaan listassa ei näy, onko joku vastannut kommenttiin. Sen selvittämiseksi on otettava näkyviin koko kommentti ja ketju, johon kommentti on tehty ja tarkistettava täten manuaalisesti, onko joku vastannut tekemääni kommenttiin.

Minua kiinnostaa katsoa viimeisimpiä kommenttejani juuri sen takia, että voisin jatkaa keskustelua kommentteihin vastanneiden kanssa. Minua siis kiinnostaa ennenkaikkea ne viimeisimmät kommenttini, joihin on vastattu.

Näin ollen olisi kätevää, jos viimeisimpien omien kommenttien listauksessa näkyisi suoraan, mihin kommentteihin on vastattu. Tämä lisäisi melko varmasti keskustelun määrää, koska minä ainakaan en jaksa manuaalisesti tarkastaa muita kuin uusimpia kommenttejani (päivän tai parin ikäisiä). Jos listasta näkyisi suoraan, mihin kommentteihin on vastattu, ei olisi suuri vaiva tarkastaa omia kommentteja pidemmältäkin ajalta ja jatkaa keskustelua niistä kommenteista, joihin on vastattu.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (17 kommenttia)

Käyttäjän RaimoELaaksonen kuva
Raimo E. Laaksonen

Mistä sellainen lista omista uusimmista löytyy?

Käyttäjän jannekejo kuva
Janne Kejo

Aivan sivuston ylälaidassa on linkki "Viimeisimmät kommenttini".

Käyttäjän sarilait kuva
Sari Laitinen

Huomasitko, että asetuksiin voit laittaa sähköpostiosoitteen, johon saat viestin saamistasi vastauksista?

Käyttäjän jannekejo kuva
Janne Kejo Vastaus kommenttiin #3

Kyllä, mutta en halua kymmeniä sähköposteja päivittäin tästä asiasta. Sähköposti on liian "raskas" tapa hoitaa tämä juttu.

Käyttäjän sarilait kuva
Sari Laitinen Vastaus kommenttiin #4

Eihän niitä kaikkia tarvitse avata. Jos huomaan, että johonkin keskusteluun tulee monta kommenttia, poistan viestit avaamatta ja painelen lukemaan koko ketjun lävitse.

Käyttäjän RaimoELaaksonen kuva
Raimo E. Laaksonen

Ei minulla kyllä ole kuin ohjeet ja luo sisältöä.

No nyt on, kun laitoin ruksin "tietokonesivusto" valinnaisen kohdalle.

Käyttäjän seppoviljakainen kuva
Seppo Viljakainen

Muistanko oikein, että aikaisemmin vastaukset omiin kommentteihin tulivat s-postilla ilmoituksena ?

En ole saanut aikoihin mitään ilmoituksia s-postiini , vaikka blogiini olisi tullut kommentti tai johonkin kommenttiini oli reagoitu.

Mitään asetuksia en ole muuttanut : onko US:n palvelu muuttunut ?

..aina klikattu " Haluan ilmoituksen...s-postiini " sekä " Kaikista kommenteista"...

Käyttäjän evaback kuva
Eva Back

#5: Kannattaa katsoa roskaposti ja poistaa sieltä "tämä on roskapostia" ja ruksata postilaatikkoon. Gmail oli omia aikojaan alkanut ohjailla munkin kommentit roskapostiin.

Käyttäjän seppoviljakainen kuva
Seppo Viljakainen

Kiitos..näin oli näköjään minunkin gmail tehnyt....

Käyttäjän topira kuva
Topi Rantakivi

Eipä tämä tekninen ylläpito ole pariin vuoteen ole viitsinyt tehdä uudistuksia, jonka massiivisen ehdotuksia olen laittanut.

Niiden käyttämä Drupal-alusta on varmaan niin vanha, että uudistuksia haluttaessa olisi pitänyt siirtyä uusimpaan alustaan. Mutta useat Drupal-kehittäjät ovat lähteneet sieltä kuin rotat uppoavasta laivasta.

Almamedian alla ovat ja niin hitaita kehittymään.

Käyttäjän sirpaabdallah kuva
Sirpa Abdallah

Nääthän kommentteihisi tulleet mahdolliset vastaukset, kun klikkaat "viimeisimmät kommenttini" kutakin omaa kommenttiasi. Siis avaat kirjoittamasi kommentin, joka klikkauksella ohjautuu sinne.

Käyttäjän buimonen kuva
Börje Uimonen

Hyvä ehdotus. Jäämme odottamaan pikaista toteutusta.

Käyttäjän topira kuva
Topi Rantakivi

@10. Jäämme odottamaan hidasta toteutusta.

Käyttäjän rikukivela kuva
Riku Kivelä

"että voisin jatkaa keskustelua kommentteihin vastanneiden kanssa"

Ei sinua kiinnosta kunnon näkemystenvaihto. Et vastaa, jos kommentti sisältää ikävän hyviä perusteita näkemyksiäsi vastaan tai sinulta kysytään kysymyksiä, joihin vastaaminen saisi sinut huonoon valoon.

""koska minä ainakaan en jaksa manuaalisesti tarkastaa muita kuin uusimpia kommenttejani (päivän tai parin ikäisiä)""

Etpä jaksa usein noinkaan uusia.

Ehdotus olisi parannus nykyiseen. Kun jo vastauksia tarkkaillaan sähköpostin lähetystä varten, saman tarkkailun voisi yhdistää tuohon luetteloon. Pieni, värikäs merkintä vain viereen. Esim. punainen huutomerkki oikealle puolelle.

Käyttäjän jannekejo kuva
Janne Kejo

En jaksa jankuttaa. Jos joku esittää jonkin mielenkiintoisen kysymyksen, joka on sen verran vaikea, että kuka tahansa ei siihen osaisi vastata, voin kyllä vaivautua. Mutta en halua tuhlata aikaani sellaisiin kysymyksiin vastaamiseen, joihin on jo vuosien varrella vastattu lukemattomia kertoja tai jotka ovat muuten pelkkää trollausta.

Ehdotuksesi punaisesta huutomerkistä on hyvä.

Tässä Simpsoneista otettu esimerkki kysymyksestä, johon en jaksaisi vastata:

The Simpsons - Fat Tony and Chief Wiggum - What's a truck?

Käyttäjän rikukivela kuva
Riku Kivelä

Esiinnyt Korean demokraattisen kansantasavallan asiantuntijana, mutta et suostu vastaamaan kysymykseen, osaatko koreaa. Ilmeisesti et ymmärrä, mitä esim. YouTubessa olevilla videoilla sanotaan. Siellä on paljon katsottavaa. Samaa aineistoa kuin Pohjois-Korean televisiossa. 98 prosentilla kotitalouksista on televisio, joten tuo aineisto on vaikutusvaltaista siellä. Kerrot, että olet tutustunut kummankin "puolen" propagandaan. Et ilmeisesti kuitenkaan kuin englanniksi tuotettuun.

Käyttäjän jannekejo kuva
Janne Kejo Vastaus kommenttiin #16

Pohjois-Koreassa osataan englantia riittävän hyvin, jotta sikäläiset voivat julkaista ideoitaan englanniksi. Suosittelen tutustumaan.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset