jannekejo Jos sosialismia arvioidaan kapitalismin arvomittareilla, tulokseksi tulee automaattisesti, että sosialismi toimii vain jos se ei eroa kapitalismista.

Maanpuolustustahdon vahvistaminen olisi periaatteessa yksinkertaista

Maanpuolustustahdon vahvistamiseksi ei tarvitsisi tehdä mitään muuta kuin muuttaa maamme yhteiskunnallisia olosuhteita sellaisiksi, että useimmat kokisivat ne puolustamisen arvoisiksi – oikeudenmukaisiksi ja tavallista kansaa palveleviksi. Ei kai tätä ole kovin vaikea käsittää?

Varmaankaan kenenkään ei ole vaikeaa tuota käsittää. Kysymys ei käytännössä kuitenkaan ole tuosta. Kun valtamedia huokailee nuorison taikka koko kansan maanpuolustustahdon heikkenemisestä, kyse on siitä, miten saataisiin kansalaiset puolustamaan maata, jota he eivät koe puolustamisen arvoiseksi. Kas, siinäpä haastetta!

Miten saataisiin tavallinen rahvas puolustamaan maata, jonka systeemi palvelee vain pientä rikasta vähemmistöä suuren köyhän enemmistön kustannuksella?

Sen ratkaisemiseksi pitää varmaan palkata erinäiset konsulttifirmat kehittelemään mediapropagandaa, jonka avulla kansa saataisiin jumitettua vallanpitäjien etua ajavalle uralle.

 

Katso myös:

Suomen populistinen vasemmistopuolue OiVa:

http://oikeavasen.net/

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Suomalaisten maanpuolustustahto on erittäin korkea. Yli 90% katsoo maanpuolustuksen tärkeäksi.

Kun kysytään pitäisikö maata puolustaa joka tapauksessa vaikka tilanne olisi epätoivoinen, niin vielä siinäkin tapauksessa noin 70% vastaa kyllä

En näe tässä ongelmaa vaikka suuri huomio kiinnittyikin viimeeksi mainittua skenaariota koskevan kysymyksen kohdalla ilmenneeseen marginaalisehkoon alenemiseen, jonka trendimerkitykseen eivät tutkijat itse uskoneet.

Tuskin oleellisesti korkeampia lukuja missään maailmassa esiintyy.

Käyttäjän jannekejo kuva
Janne Kejo

Uskoisin, että pohjoiskorealaisten maanpuolustustahto on vielä korkeampi. Mutta voi olla, että Suomi tulee hyvänä kakkosena...

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Olet Janne aivan oikeassa. Maapuolustustahto olisi korkeampi jos yhteiskunta tukisi huonompiosaisia. Mutta suuri enemmistö äänestää riistoporvariehdokkaita. Ei tämä tästä parane, köyhät köyhtyy ja rikkaat rikastuu.

Mutta mutta, mikä olisi vaihtoehto?
Ei ole mitään muuta vaihtoehtoa kuin alistua Venäjän valtaan. Vain Putin rakastaa Suomea ja Ukrainaa niin paljon että haluaa meidät omakseen.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset