jannekejo Jos sosialismia arvioidaan kapitalismin arvomittareilla, tulokseksi tulee automaattisesti, että sosialismi toimii vain jos se ei eroa kapitalismista.

Viestintä on vaikuttamista ja joukkoviestintä on joukkoihin vaikuttamista

Kun olimme lapsia, meille opetettiin, että demokratia toimii niin että jokaisella on oma mielipiteensä ja sitten vaaleissa katsotaan, mikä mielipide on suosituin ja sitten tehdään niin ja sitten kaikki elävät onnellisina elämänsä loppuun asti.

On aika kasvaa aikuiseksi ja lakata uskomasta joulupukkiin.

Joululahjat eivät tule joulupukilta, vaan vanhemmiltamme. Yhteiskunnassamme toteutettava politiikka ei tule vaaleissa valitsemiltamme poliitikoilta, vaan talouden omistavalta kapitalistiluokalta.

Alkaa olla korkea aika itse kunkin ymmärtää yhteiskunnassamme vallitsevia valtasuhteita. Tällä alkaa olla kiire sen takia, että jos näitä yhteiskunnan perusasioita ei ymmärretä, vaarana on, että kansa valitsee uudelleen fasistisen ja natsistisen yhteiskunnan. Tästä on jo selviä merkkejä nähtävissä Euroopassa. Jopa sivistyneet ihmiset ihan taloustieteen professoreja myöten osallistuvat maahanmuuttajien ja erityisesti joihinkin uskontokuntiin tms. kuuluvien maahanmuuttajien demonisointiin.

Euroopassa on jopa olemassa puolueita, jotka lietsovat tuollaista ihonväriin, uskontoon, kansallisuuteen tms. rinnastettavissa oleviin ominaisuuksiin kohdistuvaa vastustusta. Ja, kuten sanottu, jopa yliopistotasoiset taloustieteen professorit osallistuvat tuohon lietsontaan omilla tilastotutkimuksillaan esimerkiksi niinsanottua huoltosuhdetta koskien.

Suomessa on just valittu uusi eduskunta ja seuraaviin eduskuntavaaleihin on toivon mukaan 4 vuotta aikaa. Kutsun kaikkia älyllä ja omallatunnolla varustettuja ihmisiä mukaan junttaamaan kansan ymmärrykseen sitä, että meidän omassa yhteiskunnassamme levitetään valtaapitävien tahojen toimesta voimakasta propagandaa, jolla vahvistetaan noita yllämainittuja ei-toivottuja tendenssejä.

Erityisen tärkeää on saada kansa ymmärtämään se, että meidän omassa yhteiskunnassamme valtaapitävät tahot levittävät hallitsemansa valtamedian kautta sellaista propagandaa, joka pönkittää heidän omaa valta-asemaansa.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (5 kommenttia)

Käyttäjän EeroPyykkl kuva
Eero Pyykkölä

On kummallista, että vain muutama (siis kaikki) harmaapäinen kommunisti maassamme on valtamedian manipuloinnin ulottumattomissa. Kaikki muut kansalaiset ovat lapsia ja heidän päähänsä voidaan kaataa mitä halutaan. Uskottavaa? Juuri äsken Ylen Ykkösellä taas manipuloitiin kansalaisia kapitalistin tahdon mukaiseksi, nimittäin näytettiin väläys Itä-Saksasta, missä kymmenet tuhannet kansalaiset vyöryivät Berliinissä lännen puolelle ja murskasivat muurin (siis muurihan aikoinaan rakennettiin, etteivät itä-saksalaiset siirtyisi kapitalistien länteen).

Jos laskemme omien maiden murhatut kansalaiset kommunistisissa maissa Neuvostoliitossa, Kiinassa, Kambodsassa, Pohjois-Koreassa, jne, jopa Hitlerin vastaavat pyrinnöt jäävät murto-osaan (en tietenkään puolustele Hitlerin hirmuhallintoa). Jos Suomi ajatusleikissä siirtyisi tielle kohti kommunismia, tarkoittaisi se välittömästi valtion harjoittaman terrorin nousua keskeiseksi kansalaisten painamisen välineeksi. Jyrkkä ei suljetuille valtioille ja Eläköön maailman toiseksi vapain media Suomessa!

Käyttäjän jannekejo kuva
Janne Kejo

Kuvittelet siis että propagandalla ei ole vaikutusta ihmisiin? Jatka nukkumista.

Käyttäjän myyrylainen kuva
Jorma Myyryläinen

Pyykölä kirjoitti: "On kummallista, että vain muutama (siis kaikki) harmaapäinen kommunisti maassamme on valtamedian manipuloinnin ulottumattomissa."

Onneksi tunnen myös muutaman nuoremman joka ajattelee ihan itse ja tarkastelee kohtaamaansa "tiedon" levittämistä kriittisesti. Eivätkä he edes ole kaikki sitoutuneet kommunistisiin järjestöihin. Meillä lienee, toivottavasti, vielä toivoa.

Pyykolä kirjoitti: "Jos laskemme omien maiden murhatut kansalaiset kommunistisissa maissa ..., jopa Hitlerin vastaavat pyrinnöt jäävät murto-osaan"

Pyyköläkin kuuluu näköjään niihin joiden mukaan aina suurimpien ruumiskasojen esittelijä on suurin asiantuntija. Ruumiita yksin kappalein laskettaessa ne ovat kuitenkin jääneet murto-osaan Hitlerin, tuon Saksan kansan nerokkaan johtajan, "saavutuksista". Mutta yksikin on liikaa.

Pyykölä ei tietenkään puolustele Hitlerin hallintoa mutta ...

Pyykölä kirjoitti: "Eläköön maailman toiseksi vapain media Suomessa!"

Kannattaa kuitenkin muistaa suomalaisen tiedonlevitteistön olevan yksi maailman keskitetyimmmistä. Se ei voi olla näkymättä levitteiden sisällösssä. Mutta totta, nuo harvat omistajat ovat vapaita levittämään mitä tahansa sillä he ovat puolensa oikein valinneet.

Käyttäjän JonneKlockars kuva
Jonne Klockars

Heh, tuossapa tuli määritelmä lehdistönvapaudelle. Lehdistö on vapaa tiedottamaan ja jättämään tiedottamatta. Oman eturyhmän valikoidut näkökulmat vapaasti kansalle.

Käyttäjän myyrylainen kuva
Jorma Myyryläinen

Hupsista keikkaa. Tulin vahingossa kirjoittaneeksi PyyKkölän nimen väärin. Sitä nöyrästi anteeksi anelen.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset